Tender / Sebutharga / Borang

 
  • Home
  • Tender / Sebutharga / Borang
blog
Blog is now empty.

TENDER


Adalah ingin dimaklumakan bahawa pihak Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. telah menawarkan tender seperti yang tertera dibawah, borang Tawaran Tender boleh didapati di lampiran yang disediakan :


1. Pemasangan Paip GRP Dari Kolam 2 Juta Baru (Pinang Tunggal) Ke Bandar Seri Astana Dan Pemasangan Paip GRP Ke Kolam Bandar Perdana, Sungai Petani, Kedah Serta Kerja-kerja Berkaitan Secara Reka dan Bina (SADA/TEN/16/2018)


2. Membekal Dan Menghantar Bahan Kimia Pemprosesan Air “Hydrated Lime” Kepada Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. Untuk Tempoh Dua (2) Tahun Serta Kerja-kerja Berkaitan Dengannya. (SADA/TEN/14/2018) dan Membekal Dan Menghantar Bahan Kimia Pemprosesan Air “Sodium Silicoflouride” Kepada Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. Untuk Tempoh Dua (2) Tahun Serta Kerja-kerja Berkaitan Dengannya. (SADA/TEN/15/2018)


SEBUTHARGA


Kerja - kerja Mengorek, Mendalamkan, Mengangkut Keluar, Merata Tanah Di Sludge Lagoon NO.1 Dan Kerja - kerja Berkaitan Di Loji Rawatan Air Bukit Selambau, Kuala Muda, Kedah Darul Aman.(SADA/ SH/27/2018)


BORANG