Penafian

Penafian untuk SADA

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian tapak kami, sila hubungi kami melalui e-mel di contoh@gmail.com.

Penafian untuk www.sada.com.my

Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan suci hati dan hanya untuk tujuan maklumat umum. www.sada.com.my tidak membuat sebarang jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil atas maklumat yang anda temukan di laman web ini (www.sada.com.my), adalah dengan risiko anda sendiri. www.sada.com.my tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian dan / atau ganti rugi yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin 'buruk'.

Sila juga sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar privasi dan istilah yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Sila pastikan untuk menyemak Dasar Privasi laman-laman ini serta "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat, baca lebih lanjut.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya.

Kemas kini

Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat apa-apa perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.