NOTIS PEMBERITAHUAN

PENGUATKUASAAN AKTA PERLINDUNGAN DATA PERIBADI 2010

Adalah dengan ini dimaklumkan bahawa Notis yang tersebut di atas akan diedarkan bersama-sama Bil Air setelah lantikan Pembekal / Pencetak dimktamadkan oleh pihak Pengurusan, Sehubungan dengan itu, memandangkan proses tersebut akan mengambil masa, maka bagi memenuhi permintaan peruntukan undang-undang yang memerlukan Pengguna Data (Operator Air / SADA) memaklumkan kepada Pengguna Penguatkuasaan Akta 709 pada atau sebelum 15 Februari 2014.

Dengan ini dipohon kerjasama pihak Tuan untuk memuatnaik Notis tersebut : KLIK Disini

Selanjutnya
NOTIS PEMAKLUMAN

KOS PEMOTONGAN DAN PENYAMBUNGAN BEKALAN AIR

Harap maklum bahawa sebagai pengguna ke atas bekalan air yang dibekalkan oleh SADA, Tuan/Puan bertanggungjawab untuk menjelaskan bilm dalam masa tiga puluh (30) hari dari tarikh bil diserahkan.

Dengan ini dipohon kerjasama pihak Tuan untuk memuatnaik Notis tersebut : KLIK Disini
Selanjutnya
MAKLUMAN PEMBUKAAN KAUNTER

Pihak Pengurusan SADA Wilayah Selatan telah membuka Perkhidmatan Kaunter Bergerak yang akan beroperasi pada jam 09.30 pagi hingga 02.00 petang.  

 

Selanjutnya
Kaunter Berpindah

Makluman

Kaunter kutipan SADA di Bgn. Sultan Abdul Halim telah berpindah ke Pusat Transformasi Bandar (UTC), Alor Setar bermula 24 Julai 2013.

Selanjutnya
  • ~ Harap maaf tiada berita terkini buat masa ini ~

(1) Kerja-kerja engubahsuai Pejabat SADA Langkawi untuk dijadikan Pejabat dan Kaunter Hasil Air serta yang berkaitan dengannya di No. 29 & 30 Tingkat Atas dan Bawah Jalan Bunga Raya 1, Langkawi Mall Bandar Kuah, 07000 Langkawi : KLIK Disini untuk keterangan lanjut.

(2) Menjalankan Kerja-kerja Hiasan Dalaman Bagi Cadangan Menaiktaraf Dan Membina Blok Tambahan Ibu Pejabat Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. (SADA) 15 Tingkerja kat Dengan 1 Aras Tempat Letak Kereta Bawah Tanah, 3 Aras Tempat Letak Kereta Bertingkat Dan Lain-lain Kerja Berkaitan Di Atas Lot 109 Dan 159, Daerah Kota Setar, Bandaraya Alor Setar, Kedah Darul Aman. KLIK DI SINI untuk keterangan lanjut.

(3) Membekal Dan Menghantar Peralatan Valves Untuk Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. (SADA) Selama Dua (2) Tahun. KLIK DI SINI untuk keterangan lanjut.

Selanjutnya

Sebagai salah satu syarikat di Malaysia dalam industri air, kami ke arah memenuhi wawasan kami untuk menjadi salah satu pembekal air yang paling terkemuka di rantau ini.
Berikut adalah senarai kerjaya:

Klik disini

 
Undian
Soalan di sini?
Ya
Tidak
Hubungi Kami

Syarikat Air Darul Aman Sdn. Bhd. (SADA)
No.892 Jalan Sultan Badlishah
05582 Alor Setar,
Kedah Darul Aman.

Tel : 04-740 0500
Faks : 04-740 0510
 
 
 
Hakcipta © 2014 Syarikat Air Darulaman (SADA)
Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox dengan resolusi skrin 1024 x 768
Pengguna Atas Talian Statistik Pelawat
Penafian | Polisi Privasi | Polisi Keselamatan